23948sdkhjf

Thema med stærkt utilfredsstillende underskud

Heller ikke 2010 blev det ønskede vendepunkt for Horsens-virksomheden, der kom ud med endnu et tocifret millionunderskud.
2010 blev langt fra noget godt år for Thema A/S, der kom ud af året med et underskud på 10 mio. kr.

- Resultatet er stærkt utilfredsstillende og skyldes den økonomiske krise, som har ramt byggebranchen hårdt, lyder begrundelsen i årsregnskabet fra ledelsen.

Samme årsag gav Thema-ledelsen i 2008/09-regnskabet, som omfatter 18 måneder.

Det gav et underskud på 14,2 mio. kr., som dog for en stor dels vedkommende kunne henføres til en række engangsomkostninger i forbindelse med flytning til nye lokaler.

Omsætningen skal fordobles
Til at vende skuden ansatte Thema den 3. januar Poul Fuglsbjerg som ny administrerende direktør, og allerede i februar forudsagde han det store 2010-minus med en forventning om, at 2011 ville kaste et mere beskedent underskud af sig.

2012 skal til gengæld give sorte tal på bundlinjen, ligesom omsætningen i løbet af to år skal øges mærkbart.

- Ambitionen er, at vi i løbet af de næste to år skal øge omsætningen fra 50 mio. kroner til 100-150 mio. kroner og have sorte tal på bundlinjen – uden at jeg vil sætte præcise tal på indtjeningen, sagde Poul Fuglsbjerg i februar.

Støttes økonomisk af koncern
Med en egenkapital på 3.937.859 kr. ved udgangen af 2010 står det da også klart, at Thema ikke kan tåle endnu et resultat som det netop indgivne.

Ledelsen oplyser dog, at Think Bigger-koncernen, som ejermæssigt står bag Thema A/S, fortsat står bag firmaet med finansiel støtte til den grundlæggende drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078