23948sdkhjf

ISO-certifikat åbner døren til nyt marked

Med en ISO 9001-2008 godkendelse i bagagen bevæger Elektrikeren Sønderborg A/S sig nu ind på markedet for tyverialarmer og overvågningssystemer.
Elektrikeren Sønderborg, der er én af Sønderjyllands største elinstallatør-forretninger, går nu ind på det hastigt voksende marked for tyverialarmer og overvågningssystemer.

Med i bagagen har det 30 mand store installationsfirma en ISO 9001-2008-godkendelse, og det har stor betydning for firmaets muligheder på markedet, vurderer direktør Ole Ravn:

-ISO 9001-2008 certificeringen sender det signal til omgivelserne, at vi lever op til en række kvalitetskrav. Certifikatet gør, at de virksomheder, der skal have installeret alarmer eller overvågningssystemer ved, at vi lever op til de krav forsikringsselskaberne stiller. Det har jo betydning for størrelsen af den præmie, virksomhederne skal betale, forklarer han.

Elektrikeren Sønderborg er etableret i 1961 og realiserede i 2009/10 et underskud på godt 1 mio. kroner. I dag henter virksomheden lidt over halvdelen af sin omsætning fra industri-kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094