23948sdkhjf

Færdigt arbejde for JFP og Moe

Vækst bag DGNB-guld certificeret domiciludvidelse i Søborg

På kanten af Påsken overtog ingeniørvirksomheden Moe en 3.500 kvm stor udvidelse af sit oprindeligt 7.000 kvm store domicil i Søborg. Det skete den 17. april, oplyse Moe i en pressemeddelelse. 

Totalentreprenøren JFP har opførte de ekstra kvadratmeter for PensionDanmark i perioden 2017-2019. Moe har både være bygherrerådgiver og ingeniør på projektet, som er tegnet af Schmidt Hammer Lassen. 

Moe og Coop flyttede ind i lejemålet på Buddingevej 272 i Søborg tilbage i 2013. Men vækst fik i 2015 ingeniørvirksomheden til at benytte en optionen i lejekontrakten med PensionDanmark til at opføre en tilbygning. Nu er en udvidelse af bygningen på ca. 3.500 kvm og 1.100 kvm parkeringsareal så afleveret. 

- Moe er vækstet meget de seneste år, og vi har siddet tæt på etagerne, så vi ser frem til at få flere kvadratmeter, siger administrerende direktør i Moe Christian Listov-Saabye i pressemeddelelsen. 

Tilbygningen bliver DGNB-certificeret i kategorien Guld ligesom den oprindelige bygning, der er blevet udvidet med 30 pct. 

Med udvidelsen ejer eller opfører PensionDanmark p.t. mere end 490.000 bæredygtighedscertificerede kvm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11