23948sdkhjf

Dansk energifremstød på Nordbau

Energieffektivitet og bæredygtighed er temaet på den traditionsrige danske fællesstand, når den store tyske byggeri-messe løber af stablen til september.
I dagene 8. til 13. september afvikles Nordbau for 56. gang, og arrangørerne forventer omkring 900 udstillere og 70.000 besøgende til byggeri-messen i nordtyske Neumünster.

Den danske fællesstand, ”Bauen – Made in Denmark”, er med for 36. gang og suppleres i år med en temaudstilling, hvor danske virksomheder præsenterer produkter og systemløsninger under den fælles overskrift ”Energieeffizienz in Gebäuden” (Energieffektivitet i byggeriet).

Temaudstillingen i Hal 9 gennemføres i tæt samarbejde med Teknologisk Institut og Innovationsnetværket VE-Net, som vil være repræsenteret med en stand, hvor de danske virksomheder udstiller deres energieffektive og bæredygtige teknologier og løsninger til byggeriet.

- I Tyskland er behovet for nye smarte og effektive energiteknologier nu mere aktuelt end nogensinde efter den politiske beslutning om at udfase og nedlægge elforsyningen fra kernekraftværkerne i hele Tyskland, siger Generalkonsul Claus Hermansen.

Den danske fællesstand koordineres af Generalkonsulatet og NordBaus danske messeagent.

NordBau-messen afholdes under mottoet ”Technik von heute für die Umwelt von morgen“, hvilket afspejler en generelt øget tysk interesse for bæredygtighed og omtanke i byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172