23948sdkhjf

Tidligere Bygma-direktør køber sig ind i akustikfirma

To nordjyske erhvervsfolk har fundet sammen i Akustikcompagniet, der leverer akustikløsninger til alle slags bygninger. 

Pr. 1. maj 2019 har stifteren, Thomas Olesen, solgt halvdelen af firmaet til den tidligere direktør i Bygma, Jacob Møller. 

Akustikcompagniet, der har base i Dronninglund i Nordjylland, blev startet af malermester Thomas Olesen fra Klokkerholm Malerforretning i 2017. Han har mere end 20 års erfaring som maler og malermester og et indgående kendskab til håndværksmæssige arbejdsgange i moderne byggerier samt spartlede og malede overflader. 

Den nye medejer, Jacob Møller, kommer til virksomheden med stor teknisk viden omkring lyd og akustikprodukter. Han har siden 1995 arbejdet i leverandørleddet til byggebranchen – de seneste 10 år som direktør for Bygma i Sæby. 

Fremover driver de to ejere Akustikcompagniet i et partnerskab, hvor Jacob Møller er direktør med ansvar for drift, salg og marketing, mens Thomas Olesen tager sig af håndværkere, montage og kvalitetssikring.

Ambitionen er at blive arkitekter og bygherrers førstevalg, når det gælder akustikregulering både i forbindelse med renovering og nybyggeri. 

- Vi kan derfor tilbyde at stå i spidsen for hele processen – lige fra rådgivning til levering af færdig akustikløsning, siger Jacob Møller om idéen med det nye makkerskab i pressemeddelelsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.266