23948sdkhjf

Investeringsselskab overtager Ballerup-byggeri og bliver bygherre

Med Jytas som totalentreprenør opføres nu 36 boliger som modulbyggeri målrettet studerende på DTU. Bag byggeriet står investeringsselskabet Crescendo, som har overtaget projektet. 

Projekt på Sømoseparken i Ballerup skal være klar til indflytning i august 2019. Byggeriet gik i gang her i april, så der er hektisk aktivitet på byggepladsen i de kommende måneder. 

- Det kan gå så stærkt, fordi vi efter en udbudsrunde har hyret Jytas A/S som totalentreprenør. Boligerne bliver præfabrikeret på deres fabrik i Galten og ankommer 90 pct. færdige på blokvogne til byggepladsen i Ballerup, hvor de færdiggøres, siger regionschef og partner Christian Stenbjerre fra Crescendo i en pressemeddelelse. 

Falder i med omgivelserne
De 36 nye boliger vil få Lautrupgård-området som nabo til den ene side og et stille parcelhuskvarter i Skovlunde til den anden. Lejlighederne er fordelt på 28 1-værelses- og otte 2-værelses boliger, der alle har eget køkken og bad samt enten terrasse eller fransk altan. I ejendommen er der adgang til cykelparkering og depotrum på terræn. 

Boligerne opfylder kravene i BR15 og lavenergiklasse 2020. De opføres som privat udlejningsbyggeri i en selvstændig lejlighedsfløj på samme grund som to eksisterende ejendomme med 100 ungdomsboliger. 

- Den nye bygning får samme udvendige arkitektoniske fremtoning som de eksisterende ejendomme. Det vil sige, at facaderne udføres i traditionel skalmur med gule teglsten, så de blender fint ind i området, siger direktør Christian Torp fra Jytas i pressemeddelelsen.

Udover at huse nogle af Danmarks største IT-virksomheder er Ballerup også hjemsted for DTU Campus Ballerup med 2.500 studiepladser tiltrækker studerende fra ind- og udland. Ballerup Kommune forventer, at der skal opføres 1.500 boliger frem til 2024 og yderligere 650 boliger frem til 2030.

Crescendo A/S blev grundlagt i 2002 og har i dag hovedsæde i Aarhus samt en afdeling i København. Selskabet tilbyder investeringsprojekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141