23948sdkhjf

ATP bygger 6.000 m² i Vordingborg

Med Dissing+Weitling som arkitekt har ATP Ejendomme netop afsløret planerne for det kommende Udbetaling Danmark-center i Vordingborg.
Hvis alt går efter planen, vil Udbetaling Danmark og ATP slå dørene op for et nyt udbetalingscenter i Vordingborg den 2. oktober 2012.

Det 6.000 m² store kontorbyggeri er tegnet af Dissing+Weitling og opføres på den såkaldte campusgrund, få hundrede meter fra Vordingborg Station.

Bygningen får facade i grågule mursten op opføres i tre etager, der forgrener sig i tre arme. Når huset står færdigt næste efterår, bliver det arbejdsplads for ca. 300 medarbejdere.

- I vores øjne er det en flot og funktionel bygning, som vi har fået tegnet. Den lever op til de krav, som vi har i forhold til indretningsmuligheder og flot facade, siger ATP’s underdirektør, Michel Weber, til Sjællandske.

Afventer nogle godkendelser
Mens det ligger fast, at centret skal være klar til brug den 2. oktober næste år, er det til gengæld endnu uvist, hvornår byggeriet kan gå i gang:

- Vi afventer nogle godkendelser, før vi kan gå i gang med at bygge, så det er svært at sige noget om, hvornår vi går i gang med den del af arbejdet. Jeg forventer dog, at vi kommer i gang tidligt på efteråret, siger Michel Weber til avisen.

Med udmeldingen vedrørende byggeriet i Vordingborg har ATP og Udbetaling Danmark nu offentliggjort adresser og bygninger på samtlige af de fem centre, der skal åbne næste år. I Haderslev bygges der i byens nye havnemiljø , og i Holstebro opføres centret tæt ved byens centrum . I Frederikshavn flytter Udbetaling Danmark ind i byens gamle toldkammerbygning, mens centret i Hillerød placeres i ATP's hovedsæde.

Byggeriet udføres af Enemærke & Petersen A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125