23948sdkhjf

Rekonstrueret husfirma ser fremad

Det tidligere Hjem A/S er blevet til Nyt Hjem og har på montagesiden indledt samarbejde med entreprenørfirmaet JCN.
Da Hjem A/S ved juletid gik konkurs med 103 medarbejdere, var det et hårdt slag for lokalområdet – ikke blot for de ansatte og deres pårørende, men også for de kunder, der endnu ikke var dlyttet ind i deres nye hus.

Carsten Kastrup, grundlægger af vinduesfabrikken Kastrup A/S, valgte imidlertid at købe produktionsrettighederne og videreføre det gamle grundkoncept.

Det nye selskab indgik samarbejde med entreprenørfirmaet JCN, som fik til opgave at færdiggøre de huse, der var under opførelse. Det har givet glade kunder.

- Når man ser på, hvilke problemer det tidligere Hjem havde, og når man samtidig som erhvervsmand ved, hvilke vanskeligheder, der er forbundet med at overtage et konkursbo, må jeg sige, at det forløb, vi har været igennem sammen med Nyt Hjem, har været helt fantastisk, siger Ove Dam Hedegaard, hvis familie om kort tid flytter ind i et 200 m² hus i Auning på Djursland.

Væk med børnesygdommene
Ifølge direktør Carsten Kastrup var det problemer med at omstille sig fra voldsom vækst, der førte til konkurs i det gamle Hjem. For Nyt Hjem har det derfor været afgørende at få bugt med de fejl og børnesygdomme, som prægede det oprindelige koncept.

- Der er indskudt tilstrækkelig kapital til at opbygge en sund virksomhed, hvor kunderne først betaler for varen, når den er godkendt og leveret. Selvfølgelig kan fejl og mangler ikke helt undgås i en byggeproces, men i modsætning til tidligere gør vi noget ved dem. Vi har strømlignet vores procedurer, og kunden har under hele forløbet en kontaktperson ved hånden, siger Carsten Kastrup.

Nyt Hjem tilbyder tre boligtyper, Uno, Nova og Quattro, der alle er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Aart i Aarhus. Boligerne består af præfabrikerede elementer og monteres på 14 uger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093