23948sdkhjf

Krone Vinduer vinder millionordre på prestigebyggeri

Ved Aalborgs havnefront, omdannes området hvor byens ikoniske spritfabrik lå frem til 2015 til en ny bydel med kunst og kultur som de bærende elementer. Her opføres også hundredvis af nye boliger.

Nordjyske Krone Vinduer har nu vundet en millionordre på det store Aalborg-byggeri. Vinduesproducenten har tidligere været kendt for specialløsninger til store byggerier i hovedstadsområdet. Men Aalborg-ordren kommer efter godt et års fokus på standardvinduer, skriver Krone Vinduer i en pressemeddelelse. 

- Jeg er rigtig glad for vi igen beviser vores værd med en stor millionordre på vores standardvinduer. Og så til spændende byggeri ved den gamle spritfabrik midt i Aalborg som alle lokale kender. Opgaven løser vi i samarbejde med Bygma i Aalborg og Skjøtt tømrer og snedker, som vi efterhånden har leveret døre og vinduer til flere af deres projekter, siger  salgsansvarlig ved Krone Vinduer, Rasmus Madsen, i pressemeddelelsen. 

Projektets første to byggerier er starten på i alt 13 nye bygninger på grunden og døbes henholdsvis ”Taffeltårnet og Malteserhuset”. Hele området skal binde den tætte bymidte sammen med de rekreative områder mod vest. 

Vinduesleverancen fra Krone Vinduer udgør et større millionbeløb og skal leveres her i foråret/forsommer. Det betyder produktionsopstart nu og meget kort leveringstid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11