23948sdkhjf

Lindab Profil satser stort i Tyskland

Den sønderjyske tag- og byggekomponentvirksomhed har siden juli haft egen sælger og lager i Nürnberg. Planen er at åbne yderligere tre steder i løbet af det næste år.
Lindab Profils tyske kunder har hidtil været koncentreret i det nordlige Tyskland, som er blevet serviceret direkte fra det danske hovedsæde i Jels i Sønderjylland.

Nu skal en lokal tilstedeværelse i den sydlige del af Tyskland bane vej for en mangedobling af omsætningen på det tyske marked.

- Den sydlige del af Tyskland er et meget kapitalstærkt område med blomstrende byggeaktivitet. Samtidig minder byggetraditioner og kundetyper meget om de danske, da det hovedsageligt er tømrermestre, der udfører tagarbejde. Derfor er Sydtyskland et meget interessant marked med et stort potentiale, som vi nu satser på at udnytte fuldt ud, forklarer salgschef for Tyskland, Peter Høffner Thomsen, fra Lindab Profil.

Stærkt Lindab-samarbejde
Siden juli har Lindab Profil haft en sælger og det første lager på plads i Nürnberg, hvor virksomheden har indrettet sig i eksisterende lokaler hos søstervirksomheden Lindab Ventilation.

- Samarbejdet med Lindab Ventilation betyder, at vi hurtigt har stablet et stærkt koncept på benene med relativt få opstartsomkostninger. Samtidig er Lindab Ventilation et kendt og godt navn på det tyske marked, hvilket vi naturligvis kan drage yderligere fordele af. Dertil kommer, at vi kan få størstedelen af produkterne leveret fra vores fabrik i Prag, så vi også slipper for en lang og dyr transport fra Danmark, fortæller Peter Høffner Thomsen.

Opstarten i Nürnberg følges til efteråret op med en sælger og ekstra lagerkapacitet i forbindelse med Lindab Ventilation i Stuttgart. I løbet af 2012 planlægger Lindab Profil yderligere udvidelse med endnu to sælgere og lagre i henholdsvis Köln og Weimar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078