23948sdkhjf

Harald Nyborg klar til endnu en butik

Gør-det-selv-kæden har på seks år fordoblet antallet af butikker, og væksten fortsætter. I foråret 2012 rykker Harald Nyborg ind i det nye Bispetorv Bycenter i Hjørring.
Den nye butik får et areal på 2.300 m² inkl. varegård og bliver Harald Nyborg-kædens butik nummer 26.

- Vi har på seks år fordoblet antallet af fysiske butikker i landet til 25, og det har givet et stort mersalg i de områder. Vi opfatter Hjørring som en driftig handelsby og har fundet en perfekt placering i det nye Bispetorv Bycenter, hvor vi bliver naboer til Føtex, Toys R Us og Elgiganten, siger adm. dir. Arne Gerlyng-Hansen.

Bag udviklingen af Bispetorv Bycenter står Ejendomsselskabet Wenbovej. Byggeriet opføres på en grund, der tidligere husede Hjørrings Danish Crown-slagteri.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre i alt 41.500 m² blandet byggeri, og indtil videre er der solgt 12.000 m² butiksareal samt 5.000 m² byggeret til opførelse af 52 lejligheder fordelt på to punkthuse i 6 og 10 etager. Denne del af projektet er i udbud med forventet byggestart ultimo 2011.

Om Harald Nyborg
Harald Nyborg blev grundlagt 1904 i Odense-forstaden Fraugde, hvor selskabet stadig har hovedsæde. Foruden Harald Nyborg-butikkerne består koncernen af Daells Bolighus samt Jem & Fix med i alt 68 butikker i Danmark og 14 i Sverige.

Koncernen beskæftiger omkring 2.200 medarbejdere og omsætter for ca. 3,2 mia. kroner årligt.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141