23948sdkhjf

Fire er blevet til en: Ginnerup vinder i hjembyen

Licitationen på Skive Friplejehjems nye bygninger i Dommerby ved Skive er afsluttet. Fire entreprenører bød sig til, og vinderen blev Ginnerup A/S fra netop Skive. Det skriver Skive Folkeblad. 

Entreprenørens tilbud var på 31 mio. kr., og det var en positiv overraskelse for bygherren.  

- Vi havde nok regnet med, at byggeriet ville blive dyrere, men det giver os så til gengæld muligheden for at tage andre ting med ind i projektet. Der kan blandt andet optimeres nogle ting i forbindelse med den store terrasse, der kommer til at pege ud mod Skive by, siger Ellen Mehlsen, formand Skive Friplejehjems bestyrelse, til avisen. 

Friplejehjemmet får 24 plejeboliger med service- og fællesarealer, i alt cirka 2.900 kvm, fremgår det af dokumenter indsendt til Skive Kommune.

Friplejehjemmet budgetterede ifølge samme dokumenter med entrepriseudgifter på 37,5 mio. kr. ud af en samlet budgetteret anskaffelsessum på 48,8 mio. kr. 

De andre entreprenører, som afgav bud i licitationen, var Kaj Ove Madsen A/S, Byggefirmaet Knudsgaard A/S og PN Tømrer A/S og Byggefirma. Deres bud var på henholdsvis 33 mio. kr., 36 mio. kr. og 38 mio. kr. 

Går alt som ventet med byggetilladelse fra kommunen ventes første spadestik den 30. juli, så der kan stå et afsluttet byggeri om et års tid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095