23948sdkhjf

Eksplosion raserer Skattestyrelsens bygning

Bygningens indgangsparti er raseret og adskillige vinduer ødelagt efter eksplosionen

En voldsom eksplosion ramte tirsdag aften Skattestyrelsens bygning ved Nordhavn Station i København. 

Bygningens indgangsparti er raseret og adskillige vinduer i stueetage og 1. salsetage er ødelagt efter eksplosionen, fremgår det døgnrapporten fra Hovedstadens Beredskab. 

To personer er evakueret fra bygningen, men der er ikke meldt om personskader. 

Der er ikke præcise rapporter om bygningens tilstand, men grundet nedstyrtningsfare oprettede beredskabet fareområde i og ved entre og omkring bygningens facade. 

Københavns Politi har natten igennem været til stede ved kontorbygningen på Østbanegade, blandt andet med efterforskere og bombehunde, og der er foretaget en række tekniske undersøgelser, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

- Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at sige nærmere om, hvem der står bag eksplosionen. Men vi tager det meget alvorligt og etablerede allerede i går aftes en bred og omfattende efterforskning. Et angreb som dette hverken kan eller vil vi acceptere, siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i pressemeddelelsen. 

Han tilføjer, at Københavns Politi efterlyser vidner til eksplosion og enhver, der har set noget mistænkeligt i området eller ligger inde med anden relevant viden. 

Afspærringen er onsdag morgen fjernet igen og gælder kun lige omkring bygningen på Østbanegade.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098