23948sdkhjf

Kullegaard ryster posen: Ny topchef, ledelse og medejer

Ny direktør vil sikre tegnestuens plads i det offentlige konkurrencemarked og inden for erhvervssegmenterne

Arkitektfirmaet Kullegaard har fundet sin nye adm. direktør. Manden i chefstolen er Kasper Tranekær Kullegaard. Han har siden 2015 været partner i virksomheden, og har fungeret som daglig leder inden for flere forskellige områder. Det oplyser arkitektfirmaet med hovedsæde i Holbæk  i en pressemeddelelse. 

Kasper Kullegaard overtager rollen som adm. direktør fra Jacob Christiansen. Han har været ansat i firmaet siden 2017 – først som økonomichef og senest som adm. direktør, da stifter og tidligere adm. direktør Kullegaard valgte at drosle ned i efteråret 2018.

Baggrunden for ændringen i ledelsen er med virksomheden ord, at man i højere grad ønsker at ”fokusere på faglighed og værdiskabelse i det enkelte projekt”.

- Vi skal efter en årrække med vækst have endnu større fokus på eksekvering af det enkelte projekt – til gavn internt men i lige så høj grad til gavn for vores gode samarbejdsrelationer. Sammen med alle vores dygtige kollegaer skal vi i endnu højere grad sikre Kullegaards plads i markedet fremadrettet – både i det offentlige konkurrencemarked samt inden for vores voksende erhvervssegmenter, siger adm. direktør Kasper Tranekær Kullegaard, i pressemeddelelsen. 

Nye ansigter på flere topposter
Ændringerne betyder også, at den mangeårige partner Ulrik Mortensen indtræder som produktionsdirektør. Han vil sammen med Kasper Tranekær Kullegaard udgøre firmaets direktion. 

Ulrik Mortensen har været ansat i virksomheden siden 1996 og som partner siden 2004, hvor han blandt andet har fokuseret på de erhvervstunge markeder. 

Samtidig er Eva Tange Neuhausen ansat som ny økonomichef pr. 15. august 2019. Seneste har hun arbejdet hos Gate 21 som økonomi- og administrationschef, og hun har en HD i regnskab og økonomistyring. 

Udvider også ejerkredsen
Ledelsesskiftet står ikke alene. Med rokaden er der også foretage en ændring i virksomhedens overordnede struktur. 

Foruden de fire eksisterende medejere indtræder Nicolas Munkø i ejerkredsen i Kullegaard fra 1. oktober 2019. Han er arkitekt og har arbejdet i virksomheden siden 2012 som designleder, hvor han har sat sit præg på virksomhedens arkitektoniske greb, blandt andet gennem eksekvering af mange konkurrenceprojekter. 

- Udvidelsen af ejerskabet sker ud fra en betragtning om at styrke virksomhedens faglige fokus inden for design og arkitektur samt for at sikre en mere gennemgående arkitektonisk holdning i projekterne, skriver Kullegaard om den nye medejers bidrag. 

Ejerkredsen i Kullegaard består derfor fremadrettet af Finn Sandberg Atkinson, Kasper Tranekær Kullegaard, Nicolas Munkø, Thomas Kullegaard og Ulrik Mortensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078