23948sdkhjf

Tidligere praktikant bliver partner i Aarhus-tegnestue

Restaureringsarkitekt Lise Breum Knakkergaard indtrådte pr. 1. juli 2019 som partner i E+N Arkitektur. Det oplyser tegnestuen i Aarhus i en pressemeddelelse.

Lise Breum Knakkergaard har ifølge tegnestuen stor erfaring med udvikling af kulturarvsopgaver og E+Ns metoder. Hun har været tilknyttet tegnestuen både i sin studietid som praktikant og studieansat. Herefter igen siden 2015 som restaureringsarkitekt efter en periode på andre tegnestuer i Aarhus.

Siden juni sidste år har Lise Breum Knakkergaard været Co-leder på team E, hvor hun sammen med teamleder Jesper Back har varetaget den overordnede udvikling af tegnestuens portefølje af kulturarvsopgaver i hele landet.

Hendes nye ansvarsområde ligger i direkte forlængelse af dette arbejde. Med partnerrollen får hun også muligheden for at fortsætte udviklingen af tegnestuens metode og faglighed på både teamets projekter og i ledelsen af tegnestuen.  

Farvel efter 24 år
Lise Breum Knakkergaard tager stafetten videre efter partner og arkitekt Eva Holdgaard Jensen, der efter 24 år på tegnestuen har valgt at søge nye udfordringer.

I en overgangsperiode efter 1. juli vil Eva Holdgaard Jensen være tilknyttet tegnestuen for at hjælpe med afslutningen af udvalgte igangværende sager. 

Eva Holdgaard Jensen har været ansat på tegnestuen siden 1995 og indgået som partner siden 2003. Hun har i sin tid på tegnestuen været involveret i udviklingen og realiseringen af både kulturarvs- og nybygningsopgaver som istandsættelser af middelalderkirker, fredede og bevaringsværdige bygninger og nybyggeri af blandt andet menighedshuse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11