23948sdkhjf

Junckers-underskud i 1. halvår

Fortsat vanskelige markedsvilkår resulterede i et mindre fald i nettoomsætningen i de første seks måneder af 2011.
Trægulvsproducenten Junckers opnåede i 1. halvår 2011 et ordinært resultat før skat på -10,1 mio. kroner, og det er en nedgang på -4,7 mio. kroner sammenlignet med sidste år.

- Resultaterne af de øgede investeringer i fremtidig vækst viser sig i et langsommere tempo, end vi havde forventet ved årets begyndelse. Set i dette lys, er resultatet ikke tilfredsstillende, siger administrerende direktør Carsten Chabert.

På trods af en stigende ordrebeholdning er nettoomsætningen faldet med 11,7 mio. kroner sammenlignet med sidste år. Det skyldes blandt andet, at aktiviteten på de sydeuropæiske markeder er faldet.

Nedjusterer forventningerne til hele året
Trods nedgangen fastholdes ambitionerne om at sikre lønsomheden i Junckers gennem vækst. Derfor vil der fortsat blive foretaget nye investeringer i salgsfremmende tiltag, forsikrer Carsten Chabert.

Han peger blandt andet på det kommercielle marked som et kommende indsatsområde. Parallelt hermed fastholdes fokus på effektivitetsforbedringer, der skal sikre den langsigtede konkurrencedygtighed.

Forventningerne til hele 2011 har hidtil været et resultat, der er bedre end 2010-underskuddet på -25 mio. kroner. Dette har Junckers nu ændret, så man fremadrettet forventer et resultat på niveau med 2010.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109