23948sdkhjf

Landinspektør laver tre på stribe for Vejdirektoratet

Skel.dk skal i endnu en periode stå for landmålerydelser i Østdanmark

Landinspektørfirmaet Skel.dk har for tredje gang i træk vundet Vejdirektoratets fireårige rammeaftale på landmålerydelser på Sjælland og Lolland-Falster.

Den nye aftale strækker sig fra 2019 til 2023. Selskabet fra Holbæk vandt aftalen første gang i 2011 og har siden leveret mere end 20.000 timers landmålingsydelser til Vejdirektoratet, oplyser Skel.dk i en pressemeddelelse.

- Vi er utrolig glade og stolte over, at Skel.dk fortsat skal løfte en af Danmarks største aftaler om levering af landmålingsydelser til Staten. Vi var ikke billigst, men vandt udbuddet, fordi vi er bedst, og jeg vil sige, det er en stor gevinst for begge parter, at man igen har betroet Skel.dk denne omfattende opgave, lyder det fra adm. direktør Michael Thomsen.

Det lykkedes ikke at få oplyst vinderne af de andre regionale rammeaftaler inden deadline torsdag.

VD er glade
Jimmy Petersen, opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet, er ligeledes meget glad og siger om den nye rammeaftale med Skel.dk:

- Der er ingen tvivl om at vores opgaveløsning bliver meget nemmere med Skel.dk ombord. Vi kender deres organisation og opgaverne løses altid let og smidigt. Skel.dk var de bedst kvalificerede og scorede højest mulige karakter i vores evaluering af kvalitet af tidligere udført arbejde. Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte samarbejdet, er han citeret for i pressemeddelelsen.

Flere store projekter
Rammeaftalen med Vejdirektoratet omfatter landmålingsydelser som fikspunktsetablering, præcisionsnivellement, afsætningsopgaver blandt andet til ekspropriationer, samt detailmåling til brug ved projektering af anlægsprojekter. Opgaverne varierer i størrelse fra opgaver på få timers varighed til opgaver, der strækker sig over flere uger.

Lige nu arbejder Skel.dk blandt andet med den nye fjordforbindelse ved Frederikssund, den nye Storstrømsbro, samt banestrækningen til Femern-forbindelsen.
Munk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125