23948sdkhjf

NCC-byggeri skifter gear - over 100 får deres daglige gang på byggepladsen

Byggeriet startede for et år siden, elementerne skød op af jorden i foråret, og nu er taget lukket og facaderne ved at være på plads på etape 1, der tæller 104 af boligerne på Gøteborg Alle. 

Efter at der nu har været rejsegilde, skifter byggepladsen gear og det indvendige arbejde på lejlighederne kan gå i gang på byggeriet, der varierer fra tre til seks etager og ligger rundt om en indre gårdhave. 

I alt opføres 234 nye lejligheder på området i det nordlige Aarhus, hvor den tidligere sygeplejeskole lå. 

Bygherre er Konstruct på vegne af selskabet Gøteborg Allé 7 Aps, og NCC er totalentreprenør på de godt 17.500 kvm. Entreprenøren indgik kontrakten til 243 mio. kr. i juli sidste år. 

Byggeriet ventes færdigt til sommer 202 og vil især henvende sig til små familier og unge, som har brug for at dele huslejen. De fleste lejligheder er under 75 kvm og med to værelser, fælles køkken og opholdsrum – og de har alle altan. 

Mere ned 100 på byggepladsen
Efter nedrivningen af den tidligere Sygeplejerskole tog forvandlingen af området fart. 

Omkring 60 medarbejdere har haft deres daglige gang på byggepladsen, og i næste fase af byggeriet kommer antallet over 100 i takt med, at nye fagentreprenører dukker op fx tømrere, malere og gulvlæggere. 

- Vi er glade for at være nået hertil på en så god og positiv måde. Alle fra håndværkere til bygherre har været fælles om at skabe et godt projekt, hvor vi endda er lidt foran tidsplanen på visse områder, siger projektleder Claus Heinze, NCC, i pressemeddelelsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219