23948sdkhjf

100 nye boliger - Forsikringsselskab bygger igen i Ørestad

Topdanmark Ejendom har købet boligjord centralt i Ørestad Syd af By & Havn. Der er tale om cirka 8.300 etagemeter, hvilket svarer til omkring 100 boliger fordelt på rækkehus- og etageboliger. 

Det oplyser udviklings- og driftsselskabet By & Havn i en pressemeddelelse. 

Byggefeltet danner en karré mellem Else Alfeldts Vej og Richard Mortensens vej i området lige nord for kvarterets kommende hovedgade, Asger Jorns Allé, hvor indkøbsmuligheder samt faciliteter, der understøtter fysisk aktivitet og kulturliv er godt på vej. Blandt dem er Byens Hus - for enden af hovedgaden - som får daginstitution, café og boliger og skal fungere som et kulturelt samlingspunkt i Ørestad Syd.

Ifølge Flemming Engelhardt, administrerende direktør i Topdanmark Ejendom, går sejendomsselskabet nu sammen med sine samarbejdspartnere i gang med at udvikle boligerne i detaljer.

Vil bygge videre på en succes
Topdanmark har lige færdigopført etagebyggeriet Savannehuset lidt syd for det kommende boligbyggeri. 

Savannehuset rummer 227 lejelejligheder fra 65 kvm og opefter, og byggeriet blev afleveret i fire etaper i perioden fra vinteren 2019 og frem mod sommeren 2019. Udlejningen af lejlighederne var forud for tidsplanen gennem alle etaper.

Og netop det faktum er med Flemming Engelhardts ord medvirkende årsag til, at selskabet er tilfredse med at kunne realisere endnu et boligbyggeri i Ørestad Syd.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156