23948sdkhjf

By & Havn henter ny mand til nyoprettet direktørstilling

Udviklingen af 700 lejemål er bare ét ansvarsområde for den nye direktør

By & Havn styrker organisationen med en nyoprettet direktørstilling, som bliver besat af tidligere vicedirektør i Nordea Ejendomme Henrik Steenstrup. Han får det strategiske og kommercielle ledelsesansvar for tre forretningsområder Udlejning & Ejendomme, Parkering og Byliv & Byrum. 

Det skriver udviklingsselskabet i en pressemeddelelse. 

Som ny direktør får Henrik Steenstrup blandt andet ansvaret for at udvikle By & Havns ejendomsportefølje, som består af 700 lejemål, hvoraf en stor andel er beliggende i Nordhavn. Det er en af de store ambitioner i By & Havns forretningsstrategi, at man skal konvertere og udvikle de gamle pakhuse i Nordhavn med bæredygtighed for øje til nye formål. 

- Vi har en ambition om løbende at styrke vores udlejningsaktiviteter og drive dem så professionelt som muligt, og det kræver en driftssikker person ved roret. Ikke mindst i forhold til at lave analyser af de fremtidige behov og muligheder i vores byområder. Jeg er sikker på, at vi i Henrik Steenstrup har fundet den helt rigtige kandidat, som med sin store erfaring kan hjælpe os med dette, udtaler adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, i pressemeddelelsen. 


Henrik Steenstrup får også ansvaret for den fremtidige planlægning og udvikling af By & Havns parkering i selskabets byområder. Parkering er et forretningsområde, som forventes at vokse i de kommende år i takt med byudviklingen. 

Den nye direktør får også ansvaret for at skabe rammerne for de gode oplevelser i havnen, omtalt som Københavns blå samlingspunkt, og kommer til at stå i spidsen for at indfri målsætningerne for den rekreative og kommercielle havn. Henrik Steenstrup får samtidig en opgave i at videreføre By & Havns store ambitioner om at udvikle gode byrum i de nye byudviklingsområder. 

Desuden vil der i de kommende år blive arbejdet på at indgå i associerede ejendomsselskaber som f.eks. Tunnelfabrikken og Kronløbsøen, hvor det aktive ejerskab skal styrkes. 

Henrik Steenstrup tiltræder stillingen 1. oktober 2019.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112