23948sdkhjf

By & Havn-direktør trækker sig tilbage

By & Havn skal have ny udviklings- og salgsdirektør. Michael Soetmann, der har siddet på posten de seneste år, har efter eget ønske valgt at gå på pension. Han stopper efter sommeren 2020.

Det oplyser By & Havn i en pressemeddelelse.

Processen for at finde en ny udviklings- og salgsdirektør sættes i gang med det samme.

Michael Soetmann har været ansat i By & Havn siden 2007. Først som økonomidirektør, sidenhen som udviklingsdirektør og i de seneste år altså både som udviklings- og salgsdirektør. Før det var han direktør i Ørestadsselskabet og vicedirektør i Københavns Havn.

Adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro, ærgrer sig over beslutningen, men har fuld forståelse for ønsket om fratrædelse:

- Jeg er glad for, at Michael bliver hos os til efter sommeren 2020, så vi i ro og mag kan finde hans afløser og har tid til at sikre en god overlevering til en ny udviklings- og salgsdirektør.

By & Havn er netop nu i fuld gang med forarbejdet til Lynetteholm og de to udviklingsområder Stejlepladsen og Vejlandskvarteret. Michael Soetmann kommer til at bruge sin resterende tid i selskabet på at sikre processen for områderne og en god overlevering til hans afløser.

Michael Soetmann fortsætter på fuld tid som udviklings- og salgsdirektør indtil den 1. marts næste år. Herefter på deltid frem til udgangen af august 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109