23948sdkhjf

Stark og NKT indtager Norden

NKT Fasteners indtager Norden sammen med Stark. Satsningen omfatter 109 byggecentre i Sverige, Norge og Finland
Den danske klassiker NKT Fasteners kan i år ikke alene fejre 120-års jubilæum: Varemærket er også netop blevet lanceret ud over landets grænser i en stor fællesnordisk satsning, der fra starten af oktober rulles ud i Norge og Finland og fra november rammer Sverige.

Det er ITW Construction Products, der står bag NKT Fasteners og har nordisk base i Middelfart, som har indgået samarbejdsaftale med STARK Group om at lancere NKT Fasteners i Beijer Byggmaterial i Sverige, Neumann i Norge samt STARK Finland.

Vil skabe værdi for håndværkerne
I alt 109 byggecentre i de tre lande omfattes af lanceringen, der inkluderer butiksetableringer med dedikerede NKT Fasteners områder, lageropbygning samt produkttræning. Lanceringen ventes helt rullet ud i uge 51.

Nordisk salgsdirektør Christian Skouborg fra ITW Construction Products forklarer:
- NKT Fasteners har været markedsledende i Danmark i mange år, og tidspunktet er perfekt til at få varemærket ud over landets grænser og ind på de øvrige nordiske markeder. Vi har i lang tid samarbejdet med STARK Group og kender dem som dedikerede partnere, der ligesom os har fuldt fokus på hele tiden at skabe maksimal værdi for den professionelle håndværker.
- Jeg er derfor helt overbevist om, at vi sammen kan sikre, at håndværkerne får de løsninger, som de skal bruge for at spare tid, udnytte ressourcerne bedre og styrke kvaliteten af arbejdet, fremhæver han.

350.000 æsker skruer sendes af sted fra Danmark
Udrulningen af samarbejdet blev markeret med Grand Opening af den nyetablerede fællesnordiske NKT Fasteners lagercentral i Middelfart i slutningen af september. Her har ITW Construction Products hen over sommeren forvandlet to tidligere produktionshaller til topmoderne lagerfaciliteter for at kunne håndtere de store ekstra varemængder, som butiksetableringerne i Norge, Finland og Sverige kræver frem mod årsskiftet.

Samtidig har man indkøbt omkring 50 ekstra containere til de i alt ca. 350.000 ekstra æsker med NKT Fasteners skruer, der de næste 10-12 uger skal håndteres.
Procurement & Distribution Center Manager hos ITW Construction Products Stella G. Engmark fortæller, at det har været nogle intense måneder, hvor samtlige afdelinger har været dybt involveret i planlægningen, formningen og forberedelserne af projektet.

- Alle har gjort en kæmpe indsats og udvist stort engagement i at få det til at lykkes, og vi takker alle. Derfor er det også fantastisk, at vi nu har rundet den milepæl, hvor vi begynder at distribuere til byggecentrene, først i Norge og Finland og dernæst i Sverige, siger hun.

One-stop-shopping inden for fastgørelse
Ud over NKT Fasteners omfatter samarbejdet mellem ITW Construction Products og STARK Group også SPIT fastgørelsesløsninger til beton samt Paslode fastgørelse til skudmontage til træ. Dermed bliver hele det komplette program af kvalitetsfastgørelse gjort lettilgængeligt for håndværkerne, der fra samme lokale leverandør nu kan få dækket hele behovet for fastgørelse:

- De behøver kun at gå til ét sted hen, både når det gælder konkrete løsninger, service og teknisk rådgivning. Det åbner for langt mere effektive måder at tilrettelægge arbejdsdagen på, og det har vi allerede masser af rigtigt gode erfaringer med fra byggeriet i Danmark, siger Christian Skouborg.

EN DEL AF AMERIKANSK KONCERN
ITW Construction Products har nordisk hovedsæde med ca. 200 ansatte i Middelfart og er en del af den amerikanske koncern Illinois Tool Works Inc., som på verdensplan har ca. 48.000 ansatte fordelt på 55 lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078