23948sdkhjf

Formand: Vi er i en kritisk fase

Bestyrelse og ledelse arbejder på højtryk for at sikre eksistensen for Brødrene A. & B. Andersen, der mangler kapital.
Flere medier kunne onsdag berette, at Brødrene A. & B. Andersen har anmodet sine kreditorer om udsættelse af betalinger .

Dagbladet Børsen har siden været i dialog med bestyrelsesformand Gert Kousted Hansen, som dog ikke ønsker at udtale sig om sagen på nuværende tidspunkt.

- Jeg har ikke nogen kommentarer for øjeblikket. Som du er bekendt med, er vi i en kritisk fase, så jeg har ikke nogen kommentarer til dig for øjeblikket. Jeg ved godt, hvad du tænker, men jeg har ikke nogen kommentarer til dig. Senere, siger formanden til Børsen.

Brødrene A. & B. Andersen omsatte i 2009/10 for knap 568 mio. kroner med et deraf følgende resultat på 4,35 mio. kroner. Virksomheden er i øjeblikket bl.a. involveret i byggeriet af Karlslunde Plejecenter, som i øjeblikket er sat på standby.

- Vi har fået at vide, at Brødrene A. & B. Andersen mangler kapital, og vi forventer at få et endeligt svar om, hvad det kommer til at betyde for os i løbet af de kommende dage, og om de finder en løsning, så de kan fortsætte byggeriet, eller om vi skal finde en anden til opgaven, siger direktør Ulla Kusk fra Greve Kommune til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093