23948sdkhjf

Brdr. A. & B. Andersen-projekt videreføres i fagentrepriser

Entreprenørkoncernen Brdr. A. & B. Andersens konkurs ramte byggeriet af Karlslunde Plejecenter. Nu vil Greve Kommune gennemføre det resterende byggeri som fagentrepriser.
For at gøre byggeriet af Karlskunde Plejecenter færdigt vil Greve Kommune indgå fagentrepriser med firmaerne, som var Brdr. A & b Andersens underleverandører på projektet.

- Vi forsøger at få lavet fagentreprisekontrakter med alle de entreprenører og leverandører, som var underentreprenører for totalentreprenøren, og udgangspunktet er, at det skal være på samme vilkår. Det er imidlertid ikke alle, der vil deltage på samme vilkår, så der er fortsat udeståender om enkelte af fagentrepriserne, siger kommunaldirektør Allan Vendelbo til Licitationen.dk.

Ikke nødvendigt med ny udbudsrunde
Greve kommune er efter at have indhentet juridisk bistand kommet frem til, at kontrakterne på det resterende byggeri ikke er forbundet med udbudspligt.

Ifølge Licitationen.dk er de største fagentreprenører på arbejdet Guldborgsund Elementfabrik A/S, Kilhof Ventilation Aps, LS-Trapper & Stål A/S, Malerfirmaet Munck & Søn A/S, Nordisk Tagdækning A/S, Nordlys Agentur, Norisol, Ribe VVS-service, Vestergaard Nielsen A/S, Installatøren A/S, Bad Element Aps og Idealcombi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094