23948sdkhjf

Store virksomheder investerer i nyt Spæncom-koncept

Et nyudviklet P-hus-koncept med specielle TTS-elementer er nu solgt til både Dansk Supermarked og Lego.
Spæncom har gennem årene leveret elementer til mange parkeringshuse og -kældre samt andre bygningstyper, hvor de daglige påvirkninger stiller lignende krav til konstruktionen.

Erfaringerne fra alle disse projekter har Spæncom udnyttet til at udvikle et nyt P-hus koncept. Her anvendes specialproducerede TTS-elementer, der er 10 cm bredere end traditionelle elementer.

Fem etager med TTS-elementer i Herning
Første køber af Spæncoms koncept var Dansk Supermarked, der medio maj 2011 indviede sit nyopførte P-hus ved Føtex i Herning.

Det 9.419 m² store parkeringshus er beklædt med glas og aluminium og har plads til 305 biler fordelt på en etage under jorden og fire over. Det er Aarhus Arkitekterne, der har tegnet P-huset, mens Midtjydsk Totalbyg har stået for byggeriet.

- Vores væsentligste krav til et P-hus er en hensigtsmæssig indretning, lavt vedligeholdelsesbehov og hurtig montage under opførelsen. Vi mener bestemt, at vi i samarbejde med Spæncom har leveret et godt og brugervenligt produkt. Men måske skal vi lade det fremtidige antal af kofanger-mærker på væggene være dommer i forhold til dette, siger Midtjydsk Totalbygs projektleder, Ari Højgaard, med et smil.

Han påpeger, at der med anvendelsen af TTS’ere er opnået et større fald og dermed en yderst effektiv afvanding.

Siden opførelsen af P-huset ved Føtex i Herning har Spæncom også fået til opgave at producere og montere tilsvarende TTS elementer til et nyt P-hus ved Lego i Billund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172