23948sdkhjf

Utraditionelt koncept betaler sig for Lund & Staun

Det store tømrerfirma købte for seks måneder siden en italiensk ladscooter, og i dag servicerer den fast butikkerne i Aalborgs midtby.
De små opgaver har altid været vigtige for et af Aalborg-områdets største tømrerfirmaer, Lund & Staun i Svenstrup.

Det var de små opgaver, man startede med i 1997, og det var de små opgaver, der sendte virksomheden helskindet gennem krisen. Derfor har man ingen problemer med at se ’det store i det små’, og virksomhedens seneste koncept er blevet godt modtaget.

- Når man har et stort mandskab med omkring 70 svende, kan det være fristende kun at gå efter de store opgaver. Selvfølgelig arbejder vi i det store, men det er de små opgaver, der har gjort os store, så det betyder meget for os at blive endnu bedre til at løse denne type opgaver, siger salgsdirektør Henrik Staun.

Fylder ikke meget – men er svær at overse
Lund & Staun er kendt for sine gule servicevogne, og det seneste koncept bygger videre på dette – men dog i en lidt anden retning.

Der er blevet indkøbt en italiensk ladscooter, som man kender fra de sydeuropæiske landsbymarkeder, og efter en tur hos skiltemaleren er den blevet iklædt Lund & Stauns farver. I dag, seks måneder efter, servicerer den fast butikkerne i Aalborgs midtby.

- Når man som indehaver af en butik ringer til en tømrer, har man ikke kun brug for en god håndværker. Det skal også gå hurtigt, og selvom der måske bare skal sættes et par hylder op, kan det være vigtigt at få styr på opgaven, før der kommer kunder i butikken. Vores nyeste servicevogn må siges at være noget utraditionel, men den kommer hurtigt frem og løser opgaven, forklarer Henrik Staun.

Selvom det er svært at få plads til både materialer og værktøj i den lille vogn – og selvom det er en stor udfordring at sørge for, at den altid er lige i nærheden, kan konceptet bestemt betale sig.

- Den fylder ikke meget, men den er svær at overse, slutter Henrik Staun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094