23948sdkhjf

Ny boligtype i Randers’ gamle togfabrik

Arne Andersen Vrå bygger noget, Randers ikke har set i lang tid

Den nordjyske entreprenør- og byggevirksomhed har planer om at bygge 31 nye andelsboliger i Sporbyen Scandia, hvor togfabrikken Scandia lå indtil 2014. 

Boligbyggerier bliver på en gang de første nye andelsboliger i Randers i 10 år, og dermed også en ny boligtype i området, skriver Sporbyen op sin hjemmeside. 

Visionen er, at den nye bydel skal have en blandet beboersammensætning. Derfor opføres boliger på arealet til familier, ældre og unge – og der kommer både leje-, ejer- og med de nye byggeplaner altså også andelsboliger. 

- Sporbyen Scandia får familieboliger, seniorboliger og boliger til de mennesker, hvor børnene er fløjet fra reden. Andelsboligerne bliver med små haver/terrasser i stueplan, og store rummelige altaner på de øvrige etager. Det bliver samtidig en grøn bydel – hvor nærheden til fjorden, kolonihaverne og Sporbyens faciliteter vil være i gåafstand fra bebyggelsen, siger Arne Andersen, stifter og projektudviklingsdirektør i byggevirksomheden, i en fra EDC Poul Erik Beck.

De i 31 andelsboliger, som er tegnet af Krogh Arkitektur, bliver på mellem 94 og 131 kvm.

Området er allerede under forvandling til en ny, grøn bydel med af boliger af forskellig art, idrætsfaciliteter og på sigt butikker, cafeer med mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095