23948sdkhjf

Centerbyggeri lukker hovedgaden i Skanderborg

Byggeriet af det 24.000 kvadratmeter store butikscenter i Skanderborg, Bloms butikker, skrider frem som planlagt.
Arbejdet med den overjordiske del af butikscentret i Skanderborg, Bloms butikker, er nu påbegyndt.

De forskellige underentreprenører er godt i gang med byggeriet. Mens der et sted opbygges indervægge til toiletter og puslerum, er en anden underentreprenør i gang med at lægge SF-sten i kælderetagen, hvor der skal være P-dæk og lager. Det skriver Ugebladet Skanderborg.

I alt skal centret rumme 25 butikker fordelt på 10.000 af centrets ca. 24.000 kvadratmeter. Ligeldes er 4.000 kvadratmeter udlagt til kontorer, mens en p-kælder i to etager får 400 p-pladser. Udviklerne bag projektet er entreprenør og bygherre A. Enggaard og centerudvikler Braaten+Pedersen, mens det er Aarhus Arkitekterne, der har tegnet centret.

45 arbejdere bliver snart til 150
Byggeriet er dog nået til en fase, hvor det er nødvendigt at spærre hovedgaden af i den ene retning, for at få plads til en kran, som skal sænke de 6 gange 2 meter store betonelementer, der opstilles som centrets mur.

Frem til midten af oktober skal afspærringen give de 45 betonarbejdere, jordfolk og elektrikere den påkrævede ekstra arbejdsplads. Antallet af arbejdere udvides også snart til mere end det tredobbelte som byggeriet skrider frem:

- Tæt på første december står hele rå-huset. Til den tid mangler tag, glas og indmad. Der går ikke længe, før vi har rigtig mange håndværkere i gang. Om to uger skal ti mand lave slidlag, og bagefter kommer tømrere, smede og tagdækkere. Vi bliver rigtig mange – 150 mand på arbejde i alt, siger projektleder Ole Ruby Eskildsen til Ugebladet Skanderborg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114