23948sdkhjf

Byggeweb ekspanderer til Indien

Gennem et nyt partnerskab med Ram Caddsys Pvt Ltd rykker danske Byggeweb nu ind på det indiske marked.
Med fortsat vækst på hjemmemarkedet og i resten af Norden i ryggen ekspanderer Byggeweb A/S til Asien.

Under virksomhedens internationale navn, Docia, lanceres Byggeweb nu i Indien, hvor de første kontrakter allerede er underskrevet.

- Vi ser stort potentiale i emerging markets og i Asien. Gennem et partnerskab med en veletableret virksomhed på det indiske marked har vi et stærkt og solidt udgangspunkt i Indien, hvor vi ser et stort potentiale, siger Mads Bording, CEO i Byggeweb.

Vil være global leverandør
Det er blot tre måneder siden, at Byggeweb gik ind i Storbritannien. Med etableringen af Byggeweb/Docia i Indien tager Byggeweb nu endnu et skridt mod at realisere målsætningen om at placere sig som en global leverandør.

- Den vækst og loyalitet, vi oplever i Norden, vidner om den værdi, vi skaber for vores kunder. Det er netop dette vi ønsker at tage med os ud på andre markeder, siger Mads Bording.

Fakta om virksomheden
Byggeweb blev grundlagt i 1997 og er i dag Nordens førende udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring.

Byggeweb har håndteret og gennemført flere projekter i Danmark end nogen anden leverandør og håndterer årligt mere end 800+ projekter. Selskabet har over 100.000 projektbrugere i mere end 7.000 virksomheder i 15 lande, der dagligt udveksler data i byggeprojekter og ejendomsporteføljer via Byggewebs systemer.

I Danmark har Byggeweb kontorer i København og Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11