23948sdkhjf

Arkitekterne fra Plan1 henter opgave hos Københavns Kommune

Medarbejderne i Plan1 Cobblestone Architects får mere at rive i fra det kommende år. 

Virksomheden har netop indgået en tre-årig rammeaftale med Københavns Kommune om at håndtere drift og vedligeholdelse af 19 ejendomme, hvoraf hovedparten ligger på Vesterbro og i det indre København. 

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Den ny aftale er ifølge Plan 1 kommet i stand, fordi firmaet kan tilbyde en ny digital platform samt konkrete faglige kompetencer og erfaringer inden for området. 

- Dermed kan Københavns Kommune løbende se, hvor der er størst behov for renovering og bruge sine begrænsede skattekroner her, siger administrerende direktør hos Plan1, Jesper-Max Larsen, om overblikket det digitale redskab giver. 

I forvejen er selskabet med til at drifte og vedligeholder flere ejendomme på Vesterbro. 

Sammenfald med lignende opgave
Sidste år sendte forsikringsselskabet PenSam administrationen og driften af 28 ejendomme med i alt 1.765 boliglejemål på tilsammen 280.000 kvm til Cobblestone-koncernen. Og PenSam-opgaven er på flere måder lig den nye opgave for Københavns Kommune, lyder det fra den administrerende direktør: 

- Udover at vi skal være med til at sikre, at kommunen anvender sine ressourcer mest hensigtsmæssigt, skal Cobblestone Property Management også hjælpe med at sikre, at drift- og vedligeholdelsen matcher med kundens behov og årshjul på administrationssiden, siger han i pressemeddelelsen. 

Cobblestone Property Managment er blandt Danmarks største ejendomsforvaltere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109