23948sdkhjf

Efter ny, tyk ordrebog: Inviterer alle 160 ansatte til Madrid

Familieejede Altan.dk har haft travlt med at lever altaner og elevatorer de sidste år. Så meget at firmaet formåede at vende et underskud til plus.

Det markeres nu ved, at virksomheden inviterer alle sine 160 medarbejdere plus påhæng på en inspirationstur til Madrid i Spanien. Blandt andet skal de rejsende se på gadealaner, der kan være en mulighed i Danmark

- Vi fejrer, at vi lykkedes med at vende minus til plus, og ordrebogen er tyk. Det krævede hårdt arbejde, slid og slæb, og medarbejderne har ydet en kæmpe indsats. Da det stod værst til, foreslog de sågar selv at gå ned i løn. Men jeg tror, at modgangen og den svære periode har styrket os som organisation og skubbet os i den rigtige retning. Det vil vi gerne anerkende medarbejderne for, siger Casper G. Knudsen, adm. direktør i Altan.dk, i en pressemeddelelse.

Fast tradition
Det er en fast tradition i firmaet at invitere medarbejderne ud og rejse hvert andet år. Det satte et hårdt regnskabsår i 2017 dog en midlertidig bremse for. Sidste regnskabsår bød dog på et resultat på knap 1 mio. kr. mod et minus på knap 33 mio. kr. året før.

Når Altan.dk formåede at vende udviklingen og igen leverer stabil fremgang, skyldes det først og fremmest medarbejdernes indsats og den kultur, som er i selskabet, lyder det fra Casper G. Knudsen:

- Vi er ikke en my bedre end vores medarbejdere. De er uden tvivl vores vigtigste aktiv - ikke vores maskiner eller værktøj, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125