23948sdkhjf

Driftschef bliver adm. direktør i aarhusiansk ingeniørvirksomhed

Kasper Fey-Hansen blev den 15. november udnævnt til adm. direktør i Arne Elkjær A/S af virksomhedens bestyrelse. Han har i tre år været driftschef i ingeniørrådgivningsvirksomheden. 

Det oplyser Arne Elkjær i en pressemeddelelse. 

Kasper Fey-Hansen har fungeret som konstitueret direktøren siden midten sidst i september måned. Han fik opgaven i forbindelse med, at virksomhedens daværende ejer og direktør, Michael Due, mistede livet. 

- Kasper har været medarkitekt i udviklingen af virksomhedens fremtidige strategi, og i lyset af de resultater, han har skabt i Arne Elkjær, er han derfor den helt rigtige til at løfte ledelsesopgaven – som også omfatter en sikker implementering af vores nye strategi, siger bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen i pressemeddelelsen. 

For organisationen betyder udnævnelsen, at der fortsættes med de igangværende planer for firmaet.

Ifølge Kasper Fey-Hansen betyder det, at ejerkredsen bakker op om den strategi der er udviklet i ledergruppen med sparring fra bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen. 

- Strategien, vi har præsenteret for ejerkredsen, er en fortsættelse af et omfattende strategiarbejde, som vi sammen med Michael (Due, red.) har arbejdet på over det seneste års tid. Det giver mig ro at vide, at vi arbejder videre med de streger han selv var med til at slå, selvom mange ting naturligvis ser anderledes ud uden hans tilstedeværelse, siger Kasper Fey-Hansen.

Arne Elkjær A/S Rådgivende Ingeniører
mio. kr. 2018 2017
Bruttofortjeneste 31,12 10,46
Resultat af ordinær primær drift 1,95 -2,48
Resultat før skat 1,93 -2,50
Årets resultat 1,46 -1,97
Balancesum 16,13 14,43
Egenkapital 3,74 2,28
Gns. antal heltidsansatte 47 43
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2018.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109