23948sdkhjf

Byggeriet af 4.600 m² ATP-center i gang

Første spadestik til det nye kontorhus på fire etager i Holstebro, som skal huse Udbetaling Danmark, er taget. Sjælsø Gruppen er totalentreprenør på projektet.
Når den nye myndighed, Udbetaling Danmark, fra efteråret 2012 skal overtage en række udbetalingsopgaver fra kommunerne, kommer en del af arbejdet til at foregå i et nyt center på Hostrupsvej 2. Den nye arbejdsplads bliver dermed nabo til Holstebro Arena.

ATP Ejendomme, som er et datterselskab i ATP-koncernen, er bygherre for centerbyggeriet. Første spadestik tages på byggegrunden onsdag den 21. september kl. 13.30 til 15.00, hvor ATP fejrer begivenheden sammen med Holstebros borgmester og vores øvrige samarbejdsparter.

Sjælsø Gruppen A/S blev i juni udvalgt som totalentreprisen på byggeriet , som er tegnet af Cebra Arkitekter. Centret får et spændende arkitektonisk udtryk og er formet som en trekant. Centret er disponeret til 270 arbejdspladser, fordelt på fire etager og 4.600 kvadratmeter.

- Den nye arbejdsplads lever på alle måder op til ATP’s krav om godt arbejdsmiljø og funktionalitet. Derudover har miljømæssig og økonomisk bæredygtighed vejet tungt i vores bedømmelser af de projekter, der indgik i projektkonkurrencen, siger forretningsdirektør i ATP, Lilian Mogensen, formand for Udbetaling Danmarks styregruppe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094