23948sdkhjf

Første spadestik til milliondyr skoleudvidelse

Udvidelsen af Lille Næstved Skole kom mandag godt fra start, da formand for Børne- og Skoleudvalget, Lars Hoppe Søe (RV), kunne stikke spaden i jorden for første gang.

Det nye byggeri bliver i alt 1.850 kvm og får rum i stort set alle størrelser, inklusiv 6 klasselokaler, lokaler til naturfag og værksteder til kreative fag, og ved mandagens spadestik satte udvalgsformanden ord på det akutte behov.

– Der er så mange børn herude, så vi er simpelthen nødt til at have flere lokaler. De kan ikke være på den eksisterende skole. Vi har brug for bygningerne, og vi er faktisk for sent på den i forhold til at opfylde de behov, der er, fortalte Lars Hoppe Søe til Sjællandske Medier.

Blandt de mange fremmødte, som blandt andre talte byens borgmester, fandt man også repræsentanter fra Arkitekterne Køge A/S, der har stået for at tegne det nye byggeri, samt fra C.C. Brun Entreprise fra Herlufmagle, som tidligere på året vandt udbuddet, og som ser frem til opgaven.

– Vi er meget stolte af, at vi kan blive valgt til sådan en opgave. Det bliver en spændende og udfordrende opgave, hvor alle kræfter skal bruges effektivt, sagde projektleder Lars-Ole Andersen til avisen.

Grave- og byggetilladelsen sikrede man sig samme dag, som det første spadestik blev taget, og hvis alt går planmæssigt, står byggeriet færdigt i midten af november 2020, så eleverne kan tage den nye bygning i brug fra 1. januar 2021. I alt bliver prisen for den nye tilbygning på 30 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11