23948sdkhjf

Stort ferieboligprojekt må udskydes

Forberedelsen af 75 ferieboliger ved vandkanten i Nykøbing Mors har taget længere tid end forventet. E. Bodilsen Totalbyg har derfor valgt at udskyde boligsalget.
Med Skagen-husene som forbillede har KPF Arkitekter tegnet et projekt med 75 ferieboliger ved Klosterbugten i Nykøbing Mors.

Forberedelsen af byggeriet har imidlertid trukket ud, og derfor vælger E. Bodilsen Totalbyg, der skal stå for byggeriet, nu at udskyde det forestående boligsalg til foråret.

- Den byggetekniske side giver os mindst problemer, men da vi jo er forpligtet til at informere vore kunder korrekt, er der flere skattetekniske og juridiske forhold, vi skal have på plads, før vi vil starte salget, forklarer direktør Morten Stampe.

Han forventer, at alle detaljer vil være på plads til foråret og glæder sig i øvrigt over den opbakning, som projektparterne har mødt i lokalområdet.

- Vi forventer, at projektet vil generere mange af de arbejdspladser, som vi lokalt har tabt på det sidste, og vi har også fået utrolig stor opbakning fra lokalbefolkningen på hele Mors. Mange ser frem til, at projektet skydes i gang, og en del lokale overvejer at investere i projektet, siger Bodilsen-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.211