23948sdkhjf

Han skal styre Rigshospitalets forsinkede børnefløj i mål

Region Hovedstaden har ansat ny projektchef, der skal styre BørneRiget det sidste stykke af vejen

Region Hovedstaden har ansat ny projektchef, der skal styre BørneRiget det sidste stykke af vejen

Den nye projektchef til byggeriet af BørneRiget bliver Michael Hyllegaard, der kommer fra en stilling i Region Midtjylland, hvor han har været projektchef for byggeriet af supersygehuset i Gødstrup. Det oplyser regionen i en pressemeddelelse.

– Jeg er rigtig glad for at kunne byde Michael velkommen som senior projektchef for BørneRiget i Center for Ejendomme og glæder mig utrolig meget til at få Michael med om bord. Jeg er sikker på, at han med sin baggrund også kan bidrage til at gøre os til en endnu mere professionel bygherre, udtaler direktør i Center for Ejendomme, Mogens Kornbo.

En vision om verdensklasse
Også Michael Hyllegaard ser frem til at skulle føre projektet det sidste stykke vej mod realisering.

– Opgaven med BørneRiget er rigtig interessant for mig, fordi man her arbejder med en vision om en hospitalsfløj til børn, unge og fødende i verdensklasse i et ikonisk byggeri. I Danmark har vi brug for nogle fyrtårne i forhold til at kunne markere os globalt. Et samarbejde mellem Ole Kirk’s Fond og Region Hovedstaden gør blot opgaven endnu mere spændende, udtaler Michael Hyllegaard.

Læs også: Milliardbyggeri på Rigshospitalet forsinket igen

– Et andet vigtigt fokusområde bliver også at sikre, at de kommende kliniske medarbejdere har en føling med udviklingen i byggeriet frem mod deres kommende arbejdsplads. Succes skabes gennem dem, der bruger huset, det handler ikke kun om mursten, uddyber han.

Michael Hyllegaard kommer med en baggrund som ingeniør suppleret med en lederuddannelse og har gennem de sidste 30 år været ansat i forskellige rådgivende ingeniørvirksomheder som afdelingsleder inden for sundhedssegmentet.

Med BørneRiget overtager han et projekt, som indtil videre er blevet forsinket i halvandet år og har skiftet bygherrerådgiver flere gange. Efter den nuværende tidsplan kommer BørneRiget til at åbne medio 2025, og regionen forventer at opdele entreprenøropgaverne i seks storentrepriser, hvoraf de første bliver offentliggjort næste år med byggestart i 2021.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125