23948sdkhjf

JCN Bolig vinder boligprojekt på sin gamle hjemmebane

JCN Bolig har netop fået underskrift på opførelsen af 42 lejligheder på Møllehøj i det centrale Herning. 

Totalentreprisen udføres for bygherre Bjarne Jørgensen med familie, BBB Ejendomme ApS. Det skriver JCN Bolig i en pressemeddelelse. 

Bygherre Bjarne Jørgensen har personligt lagt mange kræfter i at forme projektet og de 42 lejligheder. Alt fra den rette gulvbelægning til ventilationsanlæg er detaljeret blevet undersøgt, lyder det i pressemeddelelsen. 

Projekteringen af byggeriet er allerede påbegyndt, og første spadestik vil finde sted i det tidlige forår. Herefter vil der gå et år inden byggeriet er indflytningsklart. 

Første gang siden specialisering
JCN Bolig har sit udspring i Vildbjerg vest for Herning. I 2013 valgte firmaet at skifte navn fra JCN til JCN Bolig, og dermed som navnet signalerer, kun at opføre boliger og udelukkende boliger i projektform. 

Efter omdannelsen fra almindelig entreprenør til specialister i boligbyggeri, er langt størstedelen af projekterne i Østjylland og Storkøbenhavn. Fokus har været byggeri af etageboliger, tæt/lav boliger, ungdomsboliger og renovering af boliger. 

Årligt opfører JCN Bolig cirka 700 boliger, og siden specialiseringens er det ikke blevet til et boligprojekt i ”hjemegnen” – indtil nu.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101