23948sdkhjf

Christiansborg inviterer til høring om bæredygtigt træbyggeri

At der skal mere træ i det danske byggeri, er der bred enighed om i disse dage. Også på Christiansborg er man nu hoppet med på vognen, og Folketingets Boligudvalg inviterer nu til høring om bæredygtigt byggeri i træ.

– Byggeriet har en central rolle i den grønne omstilling. Derfor sætter Folketingets Boligudvalg med denne høring fokus på, om træbyggeri kan gøre byggeriet mere bæredygtigt og have en positiv påvirkning på CO2-kredsløbet, kan man læse i beskrivelsen, og på dagen vil der blive præsenteret konkrete nationale og internationale erfaringer om produktion af træ og træbyggeri.

Boligminister Kaare Dybvad Bek vil deltage og præsentere regeringens planer og politik på området, og også Dansk Skovforening deltager i høringen. Her vil direktør Jan Søndergaard fortælle om bæredygtig skovdrift, fakta om produktion af træ i skovene og hvordan andelen af danskproduceret træ øges i både de eksisterende skove og de nye skove, som vil blive plantet fremover.

Høringen foregår d. 22. januar og er åben for alle, men kræver tilmelding – det kan du gøre her, hvor du også kan finde det fulde program for dagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11