23948sdkhjf

Alexander landede drømmelærepladsen: Bygger hytter i ti meters højde

For Alexander Bisson var der ingen tvivl, da han første gang hørte om Løvtag og virksomhedens planer om et trætophotel i Als Odde: Det var dér, den 28-årige skolepraktikant fra tømreruddannelsen i Viborg ønskede sig en læreplads, og ihærdigheden sikrede ham en plads hos Bjarne Brath i Hadsund.

– Jeg kimede folkene bag hytterne ned, da jeg hørte om det. Jeg har arbejdet med træ på en kunsthøjskole og set en masse programmer om amerikanere, der bygger trætop-hytter. Det er min store drøm, fortæller Alexander Bisson til Nordjyske og fortsætter:

– Så jeg var heldig, at jeg fik lov at komme med i projektet og få en læreplads hos Bjarne (Brath, red.). Ellers skulle jeg have været helt i USA. Der er ikke andre i Danmark, der gør det her. Alternative byggerier tiltaler mig.

Sammen med sin kollega Torben Dahm Kruse Bro arbejder Alexander Bisson i øjeblikket på at bygge hytte nummer to og tre i skoven ved Als Odde. Hytterne skal stå færdige til maj, og med i alt tre hytter får endnu flere gæster i år mulighed for at overnatte i ti meters højde med udsigt over trækronerne.

Løvtags første hytte åbnede i juli og trak i den forbindelse overskrifter i både ind- og udland. Nanna Balsby, der er en af fire partnere bag Løvtag, fortæller til avisen, at hytten i løbet af bare otte dage var booket året ud. I år er de tre hytter allerede booket hele juni og en stor del af juli, ligesom de første bookinger for 2021 også allerede er begyndt at tikke ind.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109