23948sdkhjf

Stor investorinteresse i Campus-området i Hillerød

Ejendomsselskabet Colliers har fået til opgave at finde interesserede investorer til byggeprojekter i området på Carlsbergvej i Hillerød. Salget begrænses af manglende lejerinteresse.
Investorinteressen er der, men tilsagn fra lejere mangler.

Sådan er situationen for byggeprojekter i området langs Carlsbergvej i Hillerød.

DSB, Statens ejendomsselskab Freja og Hillerød Kommune har overdraget opgaven med at finde investorer til udvikling af området til ejendomsselskabet Colliers. Det skriver lokalavisen.dk.

40.000 etagemeter
Investorinteressen er der ifølge Colliers nok af. Dog mangler der tilsagn fra lejere det potentielle byggeri på samlet 40.000 kvadratmeter. 10.000 etagemeter af det samlede byggeareal på 50.000 kvadratmeter er allerede udlejet til Professionshøjskolen UCC.

Colliers er i gang med at kontante potentielle, stabile lejere til de mange etagemeter. Håbet er, at byggeriet kan gå i gang til sommer 2012.

- Så vi vil gå grundigt til værks og blandt andet kontakte en række uddannelsesinstitutioner i Hillerød for at gøre dem interesserede. Samtidig er området delt ind i mange byggefelter, så vi kan arbejde med flere sideløbende muligheder uden at de vil komme i vejen for hinanden, siger Peter Lassen, adm. direktør og ejendomsmægler i Colliers, til lokalavisen.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111