23948sdkhjf

Så er kontrakten på moderne gymnastikhus underskrevet

Det bliver Base Erhverv, som skal bygge Gymnastikkens Hus ved Kokkedal Skole. Det oplyser Fredensborg kommune i en pressemeddelelse. 

De nye træningsfaciliteter til Nivå Gymnastikforening består af en ny hal og indgangsparti på cirka 1.700 kvm, som indrettes med trampoliner, springgrave og andet gymnastikudstyr. I den nye hal er der også plads til en balkon, hvorfra tilskuerne får et flot kig ned til gymnasterne i hallen. 

Derudover renoveres og indrettes Holmegårdshallen som en del af Gymnastikkens Hus med gymnastik- og rytmesal, opvarmningsfaciliteter, toiletter og et venteareal til forældre og andre gæster.

Første spadetik vil ifølge borgmester i Fredensborg, Thomas Lykke Pedersen, blive taget i sensommeren 2020.

Den første del af Gymnastikkens Hus - den nye hal - ventes klar til brug i november 2021. Den anden del - renoveringen af Holmegaardshallen mm. - ventes afsluttet i løbet af foråret 2022, hvorved det samlede projekt Gymnastikkens Hus kan indvies i maj 2022. 

Nybyggeri spiller sammen med Kokkedal skole
Kokkedal skole er et arkitektonisk meget flot byggeri fra starten af 1980erne. Skolen er opført i røde mursten og teglsten, flotte limtræs konstruktioner og med store betonfliser i fællesarealerne. Alt sammen robuste og holdbare materialer, som med årene er patineret flot. 

Nybyggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Dall & Lindhardtsen A/S.

– Det har derfor været vigtigt for Fredensborg Kommune og arkitekten, at Gymnastikkens Hus også blev bygget i gedigne materialer, som forbliver flotte. Byggeriet bliver derfor beklædt med skråtstillede corten-stålplader, der har en rustrød farve, og som relaterer sig til de omkringliggende bygninger samtidig med, at det signalerer et nyt og moderne byggeri, siger Lars Simonsen, formand for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget i Fredensborg kommune. 

Byrådet skal godkende kontrakten endeligt på byrådsmødet den 24. februar 2020. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112