23948sdkhjf

Udvikler vender tilbage til Risskov efter to årtier

20 år efter, at Henrik Munk Thomsen fra udviklingsselskabet Hesø Group købte og udviklede 18.000 kvm erhvervsbygninger på Ravnsøvej i Aarhus-bydelen Risskov, har han igen investeret i området. Denne gang ejendommen på Ravnsøvej 15. 

Med byggetilladelsen i hånden er nedbryderne allerede i fuld gang med at fjerne den udtjente ejendom, som siden 1984 har huset Hansen Møbler. 

Hesø Group har engageret Ikast-baserede NRE Group som totalentreprenør til styring og opførsel af det nye projekt på Grenaavej.  

I løbet af det kommende halve år, vil her blive opført en ny ejendom på samlet 4.300 kvm fordelt på to plan i tidssvarende materialer. Ydermere etableres 700 kvm tagterrasse og friarealer til ejendommens medarbejdere, og foran ejendommen bliver der 140 parkeringspladser. 

Ejendommens fremtidige lejere inkluderer blandt andet en stor dagligvarekæde, et par butikker, fitnesscenter, samt en række kontorer. Lejemålene vil være indflytningsklar sidst på året. 

Læs også: Pensionsselskab køber nyopført boligejendom i Aarhus

Placeret ud til en af Aarhus' mest trafikerede indfaldsveje, Grenaavej, har ejendommen stor synlighed og infrastruktur fra Ravnsøvej, Hedevej og Grenaavej.

 

 

Udover projektet i Risskov, er Hesø i gang med lignende projekter på både Viborgvej i Aarhus, samt i Høje Taastrup på Sjælland.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.156