23948sdkhjf

Mindre firmaer klar til at byde på milliardbyggeri

Milliardordrene i forbindelse med byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen giver minder og mellemstore virksomheder nye muligheder for at samarbejde om at vinde de store ordrer.
Over 500 virksomheder arbejder på at vinde ordrer på milliardbyggeriet ved Femern Bælt.

250 af de minder og mellemstore har været samlet til netværksmødet "Klar til Femern Bælt", som Femern Bælt Development netop har afholdt i Næstved. Det skriver TV2 Øst.

Store muligheder gennem samarbejde
Mødets formål var at samle virksomhederne og dermed give dem bedre muligheder for at vinde nogle af de milliarder, der kommer i spil i forbindelse med den faste forbindelse til Tyskland.

- Vi bryder opgaverne ned og etablerer netværk med udgangspunkt i dem. På den måde kan vi give virksomhederne nogle redskaber til at få opgaver, de ellers ikke ville have en chance for at få, siger formand for Femern Belt Development, Svend Erik Hovmand, til TV2 Øst.

Der arbejdes med netværksdannelse vedrørende etablering og drift af byggeplads, forplejning, reparationer og tilpasninger, installationer, bygge-/apteringsfag samt oplevelser og leverandører.

Konkrete resultater for små virksomheder
Blandt de fremmødte ved netværksmødet var malermester Bröjn Fjorsbeg fra Vordingborg.

Ligesom de andre fremmødte er han klar over egne begrænsninger i forhold til det store byggeri. Han var derfor interesseret i samarbejdsmulighederne.

For malermesteren blev mødet da også en succes. På baggrund af mødet har han sammen med fem andre håndværksfirmaer dannet et konsortium, der nu planlægger at byde ind på opgaver ved tunnelbyggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094