23948sdkhjf

Certificering sender Tre-For i eksklusiv klub

Med en ny akkreditering fra DANAK bliver Tre-For Enterprise en af mindre end 20 virksomheder, som er certificeret til at udføre ventilationseftersyn på anlæg over 5 kW.
Forsyningsselskabet Tre-For Entreprise er blevet godkendt på højeste nationale niveau og har modtaget akkreditering til at udføre lovpligtige energieftersyn på ventilations- og klimaanlæg.

Akkrediteringen er udstedt af DANAK, Danmarks nationale akkrediteringsinstans. Dermed kommer Tre-For Entreprise i en eksklusiv klub af under 20 virksomheder i Danmark, der kan udføre det lovpligtige ventilationseftersyn, der blev indført i januar 2008 for alle anlæg over 5kW.

Processen frem mod akkrediteringen har været lang og har involveret store dele af organisationen i Tre-For Entreprise. Internt har kvalitets- og lean-afdelingen stået i spidsen for arbejdet.

- Det har været en meget værdiskabende proces hos os i TRE-FOR, hvor vi har fået gennemgået og dokumenteret en række interne processer. Til glæde både for os selv og for vores samarbejdspartnere, siger adm. direktør i Tre-For, Knud Steen Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313