23948sdkhjf

Gigantisk byggeri bliver endnu større

Gigantium i Aalborg bliver nu endnu større. Byggeriet af en ny stor tilbygning er netop gået i gang.

Der var ikke meget ståhej eller fejring på Willy Brandts Vej, selvom den store udvidelse af Gigantium i Aalborg er nu i gang. Det ceremonielle første spadestik var nemlig aflyst på grund af corona-smittefare. Men hos TL Byg håber man, at et rejsegilde vil blive en mulighed at fejre, når byggeriet kommer så langt.

Udvidelsen af Gigantium omfatter en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning med hal- og fitnessfaciliteter fordelt på tre etager. Den ikoniske hal i Aalborg danner rammen om en række af byens største sportsbegivenheder.

Hos Aalborg-virksomheden TL Byg, som er totalentreprenør på byggeriet, glæder man sig over at være kommet godt fra start med projektet.

- Projektet har været længe undervejs, og vi har glædet os rigtig meget til at tage hul på det ekstraordinære byggeri i Gigantium. Trods den aktuelle situation kører vi med fuldt aktivitetsniveau i øjeblikket, mens vi naturligvis sørger for at følge myndighedernes anbefalinger og opfordringer nøje, lyder det fra Jens Nielsen, der er salgsdirektør i TL Byg, i en pressemeddelelse.

Med tilbygningen får Gigantium blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter. Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd. 

- Det har fra starten været afgørende for os, at tilbygningen er helt i tråd med Gigantiums arkitektoniske udtryk og identitet. Materialerne er derfor nøje udvalgt til både de indendørs faciliteter og den udendørs beklædning for at sikre, at hallen kommer til at fremstå som en samlet enhed, forklarer Jens Nielsen. 

Det forventes, at tilbygningen står klar i efteråret 2021. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141