23948sdkhjf

Internationale priser til White Arkitekter

Den nyligt udgivne bog om White Arkitekters naturnære byggerier er blevet hædret med priser i to internationale designkonkurrencer.
"White Green – ten projects in the great out-doors by White arkitekter" fører, som titlen antyder, læseren igennem ti af Whites bedste byggerier i naturen.

Heriblandt finder man det spændende Kastrup Søbad, men også det internationalt anerkendte Southend-on-Sea Pier i det østlige England samt flere projekter i Sverige.

Bogen har siden udgivelsen sidste forår fået en fantastisk international respons. For nylig placerede American Professional Association for Design den på en liste over de 50 mest bemærkelsesværdige bøger produceret i 2010. 700 bøger og bogomslag konkurrerede om udnævnelser.

Red Dot Award
I oktober måned vandt bogen endnu en pris. Denne gang var det den internationalt anerkendte The Red Dot Award, som blev præsenteret i Koncerthuset i Berlin. Der modtog White Green hæderen som "best of the best" i kategorien "Editorial". The Red Dot er den største design konkurrence af sin art med næsten 7.000 deltagere.

- At bogen får tildelt førstepladsen i den redaktionelle kategori er naturligvis fantastisk. Det betyder, at juryen finder, at det er verdens bedste designede ikke-kommercielle udgivelse, siger Mark Isitt, bogens redaktør og forfatter.

White Green er udgivet af det britiske forlag Laurence King Publishing, og udgivelsen er finansieret af ARQ, Fonden for Arkitekturforskning. Blandt de mange berømte fotografer, der har bidraget til at fotografere de unikke naturnære byggerier af White, er Martina Hoogland Ivanow og Åke E:son Lindman. Det prisbelønnede layout er lavet af Igor Kazakov (Kazakoff Design).

White består af 10 tegnestuer i Danmark og Sverige med i alt over 600 ansatte. I Danmark har White kontorer i København og Næstved samt et mindre kontor på Lolland. Sammenlagt i alt 45 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125