23948sdkhjf

Knudsgaard viser muskler inden for plejehjem, institutioner og sundhedsområdet

Byggefirmaet Knudsgaard er en central jysk aktør, når det kommer til byggeri af blandt andet plejecentre og institutioner samt projekter i sundhedssektoren.

"Vores helt store
force er, at vi er en meget
løsningsorienteret virksomhed.
Vi har et stærkt
hold af nøglepersoner til
denne type opgaver"
Lars Knudsgaard, adm. direktør for Byggefirmaet Knudsgaard

Der er mange spændende byggerier for tiden inden for pleje, institutioner og sundhedsområdet. En af de aktører, der har sat sig et solidt fodaftryk blandt den type projekter, er Byggefirmaet Knudsgaard A/S.

Byggefirmaet Knudsgaard hører hjemme i Højslev øst for Skive og har et projektkontor i Åbyhøj. Virksomheden har strategisk valgt at have sit primære virke i det midtjyske. Knudsgaard har omtrent 80 medarbejdere og dens primære segment er store hovedentrepriser og totalentrepriser for professionelle investorer og offentlige bygherrer. Stifteren af byggefirmaet er Lars Knudsgaard. Han fortæller, at virksomheden har vundet mange ordrer inden for pleje og institutioner på det seneste.
Deriblandt et nyt behandlingscenter i Hammer Bakker, Nørager Friplejehjem, en udvidelse af plejehjemmet Nordstjernen vest for Viborg, 39 autismeboliger i Skive samt 40 socialpsykologiske boliger i Aars – sidstnævnte et DGNB-byggeri der blev afsluttet sidste år. “Vi har efterhånden en god og bred erfaring indenfor institutioner og sundhedssektoren. Vore referencer er i dag ret stærke på specielt plejehjemsbyggeri. Dem har vi lavet mange af,” siger Lars Knudsgaard.

LØSNINGSORIENTERET
Erfaring og ekspertise er et solidt udgangspunkt, når man skal opføre den slags byggerier. Adspurgt, så vurderer virksomhedsstifteren dog, at Knudsgaards styrke er forankret i noget mere jordnært. “Vores helt store force er, at vi er en meget løsningsorienteret virksomhed. Vi har et stærkt hold af nøglepersoner til denne type opgaver, som har prøvet det hele før, og så har vi en flad struktur. Det er en fordel.
Det gør, at vi er lidt mindre tunge end andre aktører – og at vi kan sno os,” siger han. Knudsgaard er også aktive sydpå i Herning, hvor entreprenørvirksomheden har afsluttet to boligbyggerier i 2019. Aktuelt arbejder Knudsgaard på en renoveringsopgave for Bomidtvest på Blomstertoften samt udfører lukningsentreprisen på det nye Regionssygehus i Gødstrup, Somatik.

OM BYGGEFIRMAET KNUDSGAARD
Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997.
Virksomheden har siden oplevet stor vækst og er i dag totalentreprenør med egne håndværkere inden for fire faggrupper.
Virksomheden tæller i dag ca. 80 medarbejdere. Projektafdelingen med ca. 25 medarbejdere er en central del af dens aktiviteter.
Kilde: Knudsgaard.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109