23948sdkhjf

Nye nordjyder i Realdanias repræsentantskab

På valgmødet til Realdanias repræsentskab i Aalborg blev valgt 6 nye medlemmer.
Omkring 800 nordjyder deltog den 16. november på Realdanias valgmøde i Aalborg.

På valgmødet valgte medlemmerne - blandt de otte opstillede kandidater - seks medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Valget er gældende for en 4-årig periode.

De seks kandidater, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab er: Anders Hjulmand, advokat, Aalborg, Annette Overgaard Jensen, personalechef, Storvorde, Johnny Jensen, administrationschef, Hjørring, Henning Krabbe, konsulent, agronom, ph.d., Brønderslev samt Hanne Lind-Bonderup, rumdesigner, Ålbæk og Eva Møller Sørensen, arkitekt m.a.a., Aalborg .

På valgmødet fortalte Realdanias bestyrelsesformand, Jesper Nygård og adm. direktør Flemming Borreskov om Realdanias virksomhed og om nogle af de over 1600 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt over 11 mia. kroner, siden Realdania begyndte sit virke for 11 år siden.

Det handler om udviklingen af byer og landsdele, fremtidens byggeri og bygningsarven – om det åbne land, kulturlandskabet – og om at bidrage til bæredygtighed på alle niveauer: Socialt og sundhedsmæssigt, miljø- og ressourcemæssigt samt økonomisk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173