23948sdkhjf

RH Arkitekter bygger om for Lundbeck

Sammen med Buro Happold har den københavnske tegnestue vundet konkurrencen om en gennemgribende modernisering af en ejendom i Valby.
Ejendommen på Ottiliavej i Valby er en ældre laboratoriebygning, der som led i ombygningen ribbes for al indmad – med undtagelse af trapper og elevator.

Bygningens vestlige facade rives ned og i stedet opbygges en ny facade 4,6 meter foran den gamle, og der skabes på den måde et højt, åbent atrium med hængende mødebokse.

Ifølge arkitekterne markerer omdannelsen af den 4.875 m² store bygning et nyt koncept inden for kontorindretning og design:

- Vores tilgang til konceptet ’bæredygtighed’ rækker langt ud over ren energibesparelse og søges optimeret i samtlige aspekter af bygningens design og konstruktion, skriver RH Arkitekter blandt andet på sin hjemmeside.

I stueetagen indrettes store fællesområder og konferencelokaler. På de øvrige etager er indretningen karakteriseret af store åbne områder, hvilket skal fremme tværvidenskabeligt samarbejde og kommunikation. Med mobile skillevægge bliver det endvidere muligt at ændre radikalt på hver etages rumlige karakter. Supportfaciliteter, som stillerum og cafeer, er samlet i bygningens gavl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078