23948sdkhjf

Direktørskifte rykker Hamiconsult tættere på søsterselskab

Hamiconsult med domicil i Herning har netop fået ny direktør. Kasper Fey-Hansen afløser Christian Ohn, som har været adm. direktør for den rådgivende ingeniørvirksomhed siden 2014.

I forvejen er Kasper Fey-Hansen adm. direktør i det århusbaserede Arne Elkjær A/S, og de to rådgivende ingeniørfirmaer er tæt forbundne via Michael Due Holding ApS, der ejer majoriteten i begge selskaber.

- Vi har i de to bestyrelser fastlagt en ny strategi, hvor de to rådgivende virksomheder skal arbejde tættere sammen, fortæller Jørgen Due Jensen, der er bestyrelsesformand i de to selskaber, i en pressemeddelelse.

- Begge fortsætter som helt selvstændige virksomheder med hver deres faglige kompetencer, men vi kan se, at der er en lang række opgaver, vi kan løse bedre og mere rationelt sammen, fortsætter han og peger på fælles overordnet ledelse, HR, kompetenceudvikling, økonomistyring og fælles indkøb som oplagte indsatsområder.

Partner og teknisk direktør Gerner Revall Klærke samt business controller Helene Eriksen vil fremover varetage den daglige ledelse i Hamiconsult, mens Kasper Fey-Hansen vil dele sine dage mellem de to virksomheder.

- Selv om det er vigtigt for mig at være synlig og til stede i begge virksomheder, giver det allerbedst mening, at Gerner og Helene står for den daglige koordinering og styring i Herning, fordi de kender både kunder og medarbejdere indgående, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109